Vertrouwenspersoon

Alle (voormalige) cliënten en medewerkers kunnen terecht bij de vertrouwenspersoon van Havik Thuiszorg. De vertrouwenspersoon is er om de veiligheid in de zorg- en dienstverlening binnen Havik Thuiszorg te waarborgen.

De vertrouwenspersoon is een persoon waar cliënten en medewerkers terecht kunnen om vertrouwelijke zaken te bespreken, zoals; seksuele intimidatie, discriminatie, persoonlijke problemen en/of vragen. Ook voor problemen of onzekerheden die u niet bij de directie Havik Thuiszorg kunt/wil delen kunt u terecht bij de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en waar mogelijk ondersteuning. Daarnaast heeft de vertrouwenspersoon ervaringen met doorverwijsmogelijkheden en zal u, waar nodig,  zo goed mogelijk in dit proces ondersteunen.

De vertrouwenspersoon gaat zorgvuldig om met de verkregen informatie. De vertrouwenspersoon is dan ook verplicht om de privacy en de anonimiteit van de aanmelder te waarborgen.

De vertrouwenspersoon is bereikbaar tussen 09.30 en 18.00 uur op het nummer: +316 18605727 en e-mail: vertrouwenspersoon@havikthuiszorg.nl .

 

De telefoon van de vertrouwenspersoon is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.