Werken bij Havik Thuiszorg 

Havik Thuiszorg is een ambitieuze, snelgroeiende thuiszorg organisatie met een hart voor zorg. We hechten veel waarde aan kwalitatieve zorg bieden aan onze cliënten. Ons doel is het mogelijk maken dat een ieder op zijn eigen manier in zijn eigen vertrouwde leefomgeving kan blijven wonen en hierbij de hoogst mogelijke mate van kwaliteit van leven kan behouden. Dit kunnen wij niet zonder gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers, want zorg verlenen doen wij samen. We hechten daarom ook veel waarde aan een fijne en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel scholing- en doorgroeimogelijkheden en staan wij open voor en luisteren we naar de inbreng van onze medewerkers. 

Help jij graag anderen, kan je je goed inleven in de situatie van een ander en kan je omgaan met verantwoordelijkheid? Kom dan ons team versterken! Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's. 

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren. 

 

Stage

Wij bieden ook volop stagemogelijkheden. Zoek jij een leuke en vooral leerzame stageplaats waarbij je veel ervaring kan opdoen en wellicht je toekomstige baan scoort? Zoek dan niet verder en solliciteer via de onderstaande sollicitatiebutton 

 

 

Wil je eerst meer informatie?
Dan kun je contact met ons opnemen via 070 - 2042457 of personeelszaken@havikthuiszorg.nl